First forum of Viktor Troicki

Prvi i oficijalni fan forum Viktora Troickog
 
HomePortalSearchRegisterLog in

Share
 

 Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci

Go down 
AuthorMessage
Anchy_troicki
Admin
Anchy_troicki

Posts : 238
Join date : 2009-02-18
Location : Jagodina

Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Empty
PostSubject: Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci   Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Icon_minitimeWed Sep 30, 2009 8:20 am

U okviru kampanje Erste Banke za promociju štednje Viktor Troicki snimio prvu reklamu u karijeri. „Divno iskustvo, odlično sam se zabavljao i jedva čekam nastavak“, izjavio Troicki.

Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci 14xfg52

Erste Banka je ove nedelje pokrenula marketinšku kampanju za promociju štednje u banci. „Budući da po svim istraživanjima značajan broj građana Srbije i dalje drži višak novca u kući a ne u banci, u fokusu nove kampanje nisu konkretne kamatne stope već prednosti štednje u banci u načelu“, izjavila je Jasna Terzić, članica Izvršnog odbora Erste Banke.

Za zaštitna lica kampanje izabrana je neuobičajena kombinacija sportiste Viktora Troickog i animiranog lika Prvoja koji se pojavljivao u prethodnim kampanjama Erste Banke. Ovo je prva reklama za Erste Banku u kojoj se Viktor Troicki pojavljuje i prva reklama uopšte koju je Viktor snimio.

Erste Banka je glavni sponzor Viktora Troickog i to od 2008. godine. Pri potpisivanju inicijalnog ugovora Viktor Troicki je bio 142. igrač planete, dok je danas 32. na ATP listi.

Proizvodi koji su u fokusu kampanje su: Oročena štednja sa isplatom kamate unapred; Oročena devizna štednja na period preko 1, 3, 6, 12, 24 ili 36 meseci; Aktivna devizna oročena štednja; Dečja devizna oročena štednja uz fiksnu premiju

Kao sledeći korak u promociji štednje u banci, Erste Banka najavljuje lansiranje dva mikro-sajta posvećena ovoj temi – www.erstednja.rs i www.svistedekodmede.rs (fokusiran na dečju štednju). Sajtovi će korisnicima biti dostupni od 5. oktobra.

NA SNIMANJU
S obzirom da nema prethodnog iskustva Viktor se savršeno izborio sa teškoćama koje svako snimanje sa sobom nosi, a pogotovu sa ovakvim vidom „snimanja na prazno“, navode producenti spota, agencija Nova Communications. „Snimanje Erste spota je bilo zahtevnije od uobičajenog jer na samom snimanju Viktor nije imao sa kim da se usaglasi i uskladi i sa kim da glumi – jer je animacija rađena naknadno, pa je Viktor morao da zamišlja Prvoja, da odgovara na njegove reakcije, da glumi u skladu sa crtanom pričom, oslanjajući se pre svega na maštu i odličnu priču. Viktor je došao potpuno spreman na snimanje, na vreme i sa naučenim tekstom što je bilo pravo osveženje za sve”, navode producenti.

„Viktor je na snimanje došao iz Njujorka, pravo sa US Opena, i imao je male probleme sa razlikom u vremenu a i sa povredom noge koja ga već dugo muči. No niko iz ekipe nije ni jednog trenutka osetio da nešto nije u redu. Višečasovno snimanje Viktor je izdržao stoički i kako je na kraju uz osmeh rekao: ‘Ovo je bilo sjajno! Divno iskustvo, divna ekipa, odlično sam se zabavljao i jedva čekam neki nastavak. Nadam se da su svi zadovoljni, da će se spot dopasti publici i da će svi štedeti u mojoj Erste Banci’”, dodaju producenti. (Economy.rs, 29. septembar 2009)

https://www.youtube.com/watch?v=YVg4zFWoP2k
Back to top Go down
https://viktortroicki.forumotion.com
spaske96Posts : 89
Join date : 2009-07-24
Age : 23
Location : Nis

Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Empty
PostSubject: Re: Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci   Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Icon_minitimeWed Oct 14, 2009 2:45 pm

http://www.erstednja.rs/erstemeclopta/ ko hoce da se igra...nek se igra... =)
Back to top Go down
Anchy_troicki
Admin
Anchy_troicki

Posts : 238
Join date : 2009-02-18
Location : Jagodina

Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Empty
PostSubject: Re: Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci   Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Icon_minitimeSat Oct 17, 2009 9:14 am

hvala puno.igrala sam i na moje i sestrino i majcino i ochevo ime:))).i sada sam na ocevo i majcino ime na 3 i 4 mesto:)))
Back to top Go down
https://viktortroicki.forumotion.com
Sponsored content
Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Empty
PostSubject: Re: Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci   Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci Icon_minitime

Back to top Go down
 
Viktor Troicki igra „meč“ za promociju štednje u banci
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
First forum of Viktor Troicki :: ::Viktor Troicki :: :: Novosti-
Jump to: